Mandagsgolf

Mandagsgolf   

MSBGK har, hver mandag, dog ikke på helligdage, fortrinsret på 1. teested mellem kl. 08:30 og 10:30 i perioden 1. april til 31. oktober (som alle andre klubber i klubben). Der skal bestilles tid i Golfbox. Er tiderne for fortrinsretten ikke brugt/booket senest en uge før, frigives tiderne i Golfbox  til brug for andre medlemmer.


Den første mandag i hver måned spilles der ikke en tællende turnering, men frokostgolf, over 9 huller, man kan selvfølgelig spille 18 huller, hvis tiden er til det. Husk at tilmelde og bestille tid i Golfbox. Frokostgolf afsluttes med frokost kl. 12.00 samt præmieoverrækkelse for dagens match og  til forrige måneds mandagsvindere.


Tilmelding til match/mandagsgolf:

  • Log ind på Golfbox.
  • Klik på ”Klubturnering”.
  • I ”Klubturnering" klik på den turnering du vil tilmelde dig.
  • Klik på ”Tilmelding”.


Husk også at bestille tid i Golfbox for, hvornår du vil spille, da der ikke bliver lavet startliste. Efter matchen vil der senere i ”Klubturnering” under den turnering, du har været tilmeldt, være en resultatliste.


Smørrebrød m.m. kan/skal bestilles på den ophængte liste på opslagstavlen. Der betales for maden samme dag inden spisningen. Tilmeldingen er bindende.


Husk at vi mødes kl. 12.00 til frokost samt præmieoverrækkelse.


Øvrige mandage spilles der match - stableford - i en herre- og damerække over 18 huller. Til/afmelding foregår  i Golfbox, hvor turneringsbestemmelserne også vil kunne læses. Præmieoverrækkelse er den første mandag  i næste måned. Deltager man i matchen, skal der, senest mandag aften kl. 24.00, afleveres scorekort, som lægges  i postkassen i mellemgangen i klubhuset.


Ønsker man ikke at deltage i matchen, men bare spille golf, tilmelder man sig ikke matchen, men husker at bestille tid i Golfbox. Det kan dog ikke undgås at komme til at spille med en anden, som har tilmeldt sig matchen, og som har brug for en markør på hele runden.


Præmier:

  • Frokostgolf: Første mandag i måneden. Damer og herrer spiller i samme række. Antal præmier afhænger af spilleform, som vil fremgå af turneringsbestemmelserne.
  • Øvrige mandage: Der spilles i en dame- og en herrerække. For hver mandag gives der præmie til den bedste i hver række.
  • På baggrund af "Øvrige mandage" findes månedens vindere i henholdsvis dame- og herrerække. Præmier til nr. 1 og 2 i hver række.


For at kunne modtage præmier fra ovenstående skal man møde op til Frokostgolf, hvor præmierne uddeles. Møder man ikke op, går præmien til den næste i rækken. Er denne person heller ikke til stede, uddeles der ikke præmie.


Til toppen af siden